Ramsta Robotics ”Bobby” har omkommit

Vår käre vän och kollega Christian ”Bobby” Hazelius har hastigt, genom en olyckshändelse, avlidit. En stämningsfull begravning, där familjen tillsammans med en stor skara nära vänner tog avsked av honom, har ägt rum.

Bobby kom in i Ramsta Robotics våren 2003 för att hjälpa till med försäljningen i några månader. Han hade då ingen som helst erfarenhet av vare sig robotar eller grisproduktion, men en gedigen säljerfarenhet efter 30 år som säljare av olika saker (bl a båtar och dammsugare). Som det proffs han var satte han sig emellertid snabbt in i vår och våra kunder grisproducenternas situation.

Att jobba med en människa som Bobby är något som varmt kan rekommenderas. Jag har otaliga glada minnen av resor runt landsbygden i Sverige på jakt efter potentiella köpare av vår tvättrobot. Hans arbetsvilja, tålamod, kamratskap, men inte minst hans humor gjorde att månader snabbt blev till år och Bobby blev kvar hos oss ända fram till sin död.

Hans frånfälle skapar givetvis ett stort tomrum hos oss. Vi måste dock alla gå vidare och när det gäller försäljningen i Sverige så kommer jag, Stefan Johansson och Patrik Mattsson att försöka utföra Bobbys arbetsuppgifter gemensamt. För att nå oss hänvisar vi så länge till vår växel, 018-39 82 30.

Jan Sandberg
VD Ramsta Robotics